Hypotheek op uw woning verhogen

Aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek kunt u tot maximaal 50% van de waarde van de woning een hypotheek afsluiten. Bij een aflossingsvrije hypotheek kunt u niet zomaar tussentijds opnemen en aflossen, daarom wordt er bij een aflossingsvrije hypotheek  het gehele bedrag in één keer opgenomen. U kunt dit uiteraard voor een deel op een spaarrekening zetten. U moet dus wel over het hele bedrag rente betalen, dus ook over het bedrag dat u nu nog niet gebruikt.

Krediethypotheek

De de krediethypotheek is een variant van de aflossingsvrije hypotheek waarbij u periodiek of wanneer u wilt geld kunt opnemen of aflossen zonder dat u daar weer voor naar een hypotheekadviseur of bank moet tijdens de looptijd van de hypotheek. Net als de verzilverhypotheek, wordt de krediethypotheek maar aangeboden door een beperkt aantal banken.

Voordeel van de krediet- en aflossingsvrije hypotheken is de veelal iets lagere rente t.o.v. een verzilverhypotheek. Nadeel is dat u hogere lasten krijgt en dat u een hoger inkomen nodig heeft om een hypotheek te krijgen bij een bank.

verhogen@4x

Wat kan het voor u betekenen?

VanStenenNaarSaldo
gesprek van 1 uur

specialisten-50