"VanSTENENnaarSALDO is ontstaan vanuit de samenwerking van Ronald Kok en Niels Eriks, die beiden werkzaam zijn in het Noord-Hollandse Schagen*. Beide hebben jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken voor senioren en hebben ruime expertise op het gebied van verzilverhypotheken. VanSTENENnaarSALDO werkt onder andere samen met ABN Amro, ASR, Florius, ING Bank, Onderlinge 's-Gravenhage en Rabobank.

 

*Wij bedienen samen met geselecteerde partners relaties in heel Nederland!"

Meer weten over (verzilver) hypotheken?

specialisten-50

Ronald Kok

Ronald is een ervaren hypotheekadviseur . Hij is getrouwd en heeft twee dochters. Ronald staat bekend om zijn betrokkenheid bij zijn klanten en zijn inzet om hen te helpen bij het vinden van passende oplossingen.

Ronald is gedreven door het geluk van anderen en vindt het geweldig om mensen te helpen bij het vinden van financiële stabiliteit. Hij is goed geïnformeerd over een breed scala aan financiële producten en diensten en weet hoe hij deze kennis kan toepassen om zijn klanten te helpen. Naast zijn werk heeft hij een passie voor hardlopen en blijft hij graag in beweging.

Ronald hecht veel waarde aan een persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn klanten tevreden zijn met zijn diensten. Als u op zoek bent naar een ervaren adviseur die u kan helpen bij het vinden van oplossingen op maat, neem dan gerust contact op met Ronald.

Niels Eriks

Niels is een ervaren adviseur op het gebied van financiële dienstverlening. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Niels staat bekend als een oplossingsgerichte adviseur die altijd een stap verder gaat dan anderen. Hij is niet bang voor uitdagingen en houdt van het vinden van creatieve oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van zijn klanten.

Niels heeft een brede kennis op het gebied van financiële planning en verzekeringen en weet precies hoe hij deze kennis kan toepassen om zijn klanten te helpen. Hij is een fanatieke wielrenner en geniet van het buitenleven. Niels vindt het belangrijk om zijn klanten een persoonlijke en professionele service te bieden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met zijn diensten.

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrokken adviseur die u kan helpen bij het vinden van oplossingen op maat, dan kunt u gerust contact opnemen met Niels.