Partners Van Stenen naar Saldo

Kleine Staarman Advies - Made

Kleine Staarman Advies staat voor u klaar om uw financiële zaken op een goede manier te regelen. Met hun uitgebreide expertise en jarenlange ervaring, inclusief specifieke kennis van hypotheken voor ouderen, zijn zij gespecialiseerd in het bemiddelen bij hypotheken, verzekeringen en zakelijke financieringen. Bovendien voorzien zij hun klanten van advies met betrekking tot hun financiële toekomst en beleggingen. Hun kantoor is gevestigd in Made, waar zij met toewijding en professionaliteit klanten ondersteunen bij het realiseren van hun financiële doelstellingen.

Uw contactpersoon: Bram Kleine Staarman

Bram heeft sinds 1999 ervaring in de financiële wereld. Sinds 2006 is hij een zelfstandig financieel planner en hypotheekadviseur. Bij KleineStaarman Advies voorziet Bram klanten van advies met betrekking tot hypotheken, zakelijke financieringen en financiële planning.

“Financiële zaken zijn vaak erg lastig. Ik sta mijn klanten bij om de juiste keuzes te maken.”

Meer informatie

https://www.klst-advies.nl

logo-kleine-staarman-advies
Kleine Staarman advies - Bram Kleine Staarman

Van Altena Advies - Loosdrecht

Van Altena Advies uit Loosdrecht is een deskundig en gepassioneerd bedrijf met ruime ervaring op het gebied van hypotheken voor ouderen. Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen. Of het nu gaat om echtscheiding, overlijden, pensioen of vermogensopbouw, Van Altena Advies biedt advies op maat en een persoonlijke benadering. Ze streven ernaar om hun klanten een solide financiële basis te bieden, zodat ze met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Bij Van Altena Advies bent u verzekerd van professioneel advies en begeleiding die afgestemd is op uw specifieke behoeften en situatie.

Uw contactpersoon: Jacqueline van Altena

Jacqueline van Altena, de drijvende kracht achter Van Altena Advies, is een deskundige en gepassioneerde professional die mensen helpt bij het realiseren van hun financiële doelen. Met haar expertise en persoonlijke benadering biedt ze advies op diverse gebieden, zoals echtscheiding, overlijden, pensioen en vermogensopbouw. Jacqueline zorgt ervoor dat haar klanten een solide financiële basis hebben en met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Met haar betrokkenheid en deskundigheid is ze de vertrouwde partner die haar klanten ondersteunt bij alle belangrijke financiële aspecten van hun leven.

Meer informatie

https://vanaltenaadvies.nl

Logo-Van-Altena
Jacqueline-van-Altena

Voor Financieel Advies - Sleen

Voor Financieel Advies staat klaar om u te ondersteunen bij belangrijke financiële beslissingen wanneer u een nieuwe fase in uw leven ingaat. Hun expertise ligt in het opstellen van een Integraal Financieel Plan, dat als de solide basis dient voor elk financieel vraagstuk. Dit plan biedt u een volledig en betrouwbaar inzicht in de haalbaarheid van uw financiële doelen en de bijbehorende risico's.

Indien nodig zoeken ze voor u het meest geschikte product op de markt. Ze handelen volledig onafhankelijk en hebben geen verplichtingen met banken en verzekeraars. Hun kantoor is gevestigd in Sleen, waar ze met toewijding en betrokkenheid hun klanten ondersteunen bij het realiseren van een financieel gezonde toekomst.

Uw contactpersoon: Renzo Boerma

Renzo, geboren in 1972 en afkomstig uit Sleen, is een ervaren en gedreven financieel planner met een passie voor zijn vak en oog voor detail. Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen en geniet van kamperen, tennis en mountainbiken. Hoewel hij niet meer actief handbalt en motorrijdt, blijft zijn enthousiasme voor sport bestaan.

Renzo gelooft sterk in integrale financiële planning als basis voor advies, inclusief hypotheken. Klantbelang en -tevredenheid hebben voor hem de hoogste prioriteit. Hij fungeert als vertrouwenspersoon en werkt nauw samen met een breed netwerk van professionals, zoals financieel planners, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs, makelaars, accountants, fiscalisten, notarissen, vermogensadviseurs, mediators en advocaten. Samen bundelen ze hun kennis en expertise, omdat ze geloven dat ze samen meer kunnen bereiken.

Meer informatie

https://www.voorfinancieeladvies.nl/

logo-voor-financieel-advies
Voor Financieel Advies - Renzo Boerman

Levius – Diemen

Levius is een bedrijf dat begrijpt dat mensen steeds vitaler ouder worden en de behoefte hebben om de overwaarde van hun woning te benutten voor belangrijke zaken in het leven. Zij bieden een eerlijke en persoonlijke aanpak, waarbij zij samen met u een plan opstellen om te bepalen of het verkopen en terug huren van uw woning de beste optie is. Hun doel is om u comfortabel en zorgeloos te laten wonen, terwijl u uw wensen en dromen kunt realiseren. Zij werken samen met onafhankelijke en betrouwbare partners, zoals BDO en Troostwijk, om u de best mogelijke service te bieden en financiële verrassingen te voorkomen. Bij Levius staat uw welzijn en het benutten van de overwaarde van uw woning centraal.

Meer informatie

https://www.levius.nl

levius-ui-logo-bg

ComfortPortaal – Renkum

ComfortPortaal streeft ernaar om mensen zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel in hun woning te laten verblijven. Ze begeleiden en ondersteunen bij verduurzaming en het levensbestendig maken van de woning. Met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van betrouwbare leveranciers en uitvoerders, zorgt ComfortPortaal ervoor dat klanten van A tot Z tevreden geholpen worden. Of het nu gaat om tuinonderhoud, zonnepaneleninstallatie of het plaatsen van een traplift, ComfortPortaal brengt klanten in contact met de juiste partijen en fungeert als het aanspreekpunt gedurende het hele proces. Met een professioneel team en één vast contactpersoon, biedt ComfortPortaal een persoonlijke en betrouwbare service.

Meer informatie

https://comfortportaal.nl/

ComfortPortaal-logo